Çelik yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Gebze’yi yeniden imar etmenin derdinde olduklarını ifade eden Başkan Adayı Çelik, “Gebze’de eskiden trafik sorundu şimdi problem, otopark sorundu şimdi problem, bu problemlerin bir beş yıl daha sonrasında düşünmek bile istemiyoruz çünkü bu durumun sonu kaostur. Gebze’ye sorunlarına çözüm bulabilecek bir irade lazım.

HANIMLARA YÖNELİK PROJELER

Biz Pembe köşk diyoruz, hanımlara yönelik projelerden bahsediyoruz. Biz yeni bir Gebze imar etmekten bahsediyoruz. Biz 1 milyonluk bir kent inşa edeceğiz. Biz on yılda yarım yamalak yapılan birçok projeyi yıkacağız. Kent Meydanında ki dükkanları yıkacağız. Kentin kalbi orada atacak diye yapıldı o binalar ama hala kiraya verilemedi bir çoğu. Demek ki Gebze’nin kalbi orada atmıyormuş. Ecdad 500 yıl önce oraya bir eser yapmış bizim belediyelerimiz oraya öyle bir ucube yaptı ki bu lafı iktidarın Vekilleri söylüyor. Yapılan eser estetikten uzak bir yapı.

GEBZE KONAKLARI

Biz onları yıkıp yerine 3 tane Gebze Konağı yapacağız. Bunların birisini sadece STK’lara vereceğiz her gün bir STK kendi kültürlerini yansıtacak. Bu anlamda diğer konağımız kahvesini ve çayını içebileceğimiz şehir dışından misafirlerimiz geldiğinde rahatça götürebileceğimiz çarşıya çıktığımızda eşimizle dostumuzda dinlenebileceğimiz bir mekan olacak. Diğer konağımızda Hanımlarımıza yönelik içerisinde her türlü bayanlara yönelik birimlerin bulunduğu doktoru, avukatı, diyetisyeni, yaşam koçu, psikiyatristi, çocuk pedagogu olan bir konak. Başlangıcı 12 mahallede olmak üzere hanım kardeşlerimizin çarşıda işi olduğu yada bir yere gideceği zaman çocuklarını güvenle birkaç saatliğine emanet edebilecekleri çocuk bakım merkezleri kuracağız.” dedi.