İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a yönelik Gebze'de gerçekleştirilen provokasyon hakkında açıklama yaptı.

Yazılı açıklamada bulunan İl Başkanı Nusret Acur, "Bugün Gebze bölgesinde milletvekilimiz Lütfü Türkkan’ın da katıldığı bir dizi seçim programı esnasında tamamen organize ve provakasyon amaçlı bir hadise yaşanmıştır.

Fırtına Trabzon derneğine giderken bölgeden olmadıkları, yaptığımız araştırmada anlaşılan üç şahıs; ellerinde telefon ve profesyonel kameralar ile video çekerken bir diğeri de karşı kaldırımda bağırarak konuşmaya ve hakaret etmeye başlamıştır.

Ekibimiz günlerdir bu tip provokasyonları beklediği için hiçbir suretle cevap vermemiş ve yoluna devam etmiştir. Bahse konu şahıslar ise, video çekip hemen orada bulunan araca binerek kaçmışlardır.

34 TB 1923 plakalı aracın Eyüp belediyesine kiralık olarak verildiği, aracın Göktürk garaj otomotiv ltd şirketine kayıtlı olduğu anlaşılmıştır. Gelen provakatör ve aracın sahibi olan kişilerin kimlikleri de tarafımızca kısa sürede belirlenmiştir.

Şahıslar ile ilgili şikayetimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. İyi Parti'nin yükselişini bu tür çirkin hadiselerle engelleyemeyeceklerdir.

Biz seçimlerin bu ülkeye ve bu millete yakışan bir şekilde yapılmasını arzu ediyoruz. İktidar ve iktidar yancıları ise ısrarla bu seçim sürecini sabote etmeye, provake etmeye çalışıyorlar. Biz İYİ Parti olarak bu tür provokasyonlara asla gelmeyeceğiz. 14 Mayısta gereken cevabı milletimizin sandıkta verecektir. Kamuoyuna Saygı ile duyurulur." dedi.