İstanbul Tuzla'da cinnet geçirdiği iddia edilen Ömer Kaya’nın öldürdüğü imam nikahlı eşi Gülizar Özbir ve kızları Rojda Kaya ile Dilan Kaya Derince’de toprağa verilecek.

Tuzla Aydınlı Mahallesi Sena Sokak No: 9 adresinde önceki gün meydana gelen olayda Ömer Kaya (40) imam nikahlı eşi Gülcan Özbir (53) ve kızları Dilan Kaya (18) ile Rojda Kaya'yı (20) tabancayla başlarından vurarak kaçtı.

DERİNCE’DE TOPRAĞA VERİLCEK

Meydana gelen korkunç olayın ardından cinayete kurban giden anne ve kızlarının cenazeleri İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cinayet işleyerek imam nikahlı eşini ve kızlarını öldüren Kaya polis ekiplerince her yerde aramaya devam ederken, cinayete kurban giden Gülcan Özbir ve kızları Dilan Kaya ile Rojda Kaya'nın yarın Derince’de toprağa verileceği öğrenildi.

PLANLI ÖLDÜRDÜ İDDİASI

Derince Çenedağ Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen Gülcan Özbir’in yakınları, Katil zanlısı Ömer Kaya’nın halen yakalanamaması sebebiyle büyük tedirginlik yaşıyor. Aile, Kaya’nın cinnet getirmediğini aksine cinayeti planlı olarak işlediğini öne sürdüler.