AK Parti’nin 3 dönemdir elinde bulundurduğu Dilovası’nda yıllardır çözülemeyen sorunlara tepki gösteren vatandaşlar mualefeti güvenli liman gördüğü 31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti, mevcut belediye başkanı Hamza Şayir'in kararları ile vatandaşları muhalefete itmeye devam ediyor...

Mart ayı meclis toplantısında işçi maaşları için borçlanma yetkisi alan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir iddialara göre çekilen krediyi amacı dışında harcamasına tepki gösteren muhasebe müdürünü kurum dışı görevlendirme ile görevinde aldı.

Konu hakkında Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları başkanı ve meclis üyesi adayı Ozan Yasin AK Parti'yi yerden yere vurdu..

''TOKAT ATMAYA HAZIR MISINIZ?''

Yasin ''İşçilerin maaşını ödeyemediği için borçlanma yetkisini alan 3 dönemdir ilçemizi yöneten Dilovası Belediyesinin AK Partili yöneticilere dördüncü döneminde tokat atmaya hazır mısınız?

''HERŞEY SATILIYOR AMA PARA YOK!''

Domates, biber, patlıcan ekip satar gibi arsa üretim satan Dilovası Belediyesinde yolunda gitmeyen bir düzen var. Herşey satılıyor ama para yok! İşçiye para yok ama yandaşa çok!

''EBABİL KUŞLARINI BEKLEMEYİN ARTIK''

Bunun en son örneğini işçi maaşlarını ödeyemeyen AK Partili Dilovası Belediye Başkanı kredi yetkisi alıyor ama işçi maaşları, hakları ödenmiyor.
Bu zihniyetin fıtratını anlamak için ebabil kuşlarını beklemeyin artık. İşçinin hakkına göz dikenlerin ellerini kollarını bağlamak için SAADET VAKTİ geldi.

''HATIRLIYORUZ DEĞİL Mİ?''

İşçiler, emekliler merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın 54. Hükümet döneminde emeklimize verdiği yüzde 300'lere varan maaş zamlarını hatırlıyoruz değil mi?''  dedi.