Dilovası Mimarisinan Mahallesi 517 sokak üzerinde bulunan ziyaret parkının son hali içler acısı. Kullanılmaz hale gelen park, vatandaşların tepkisini çekti.

Ziyaret Parkı’nın çok amaçlı kullanıldığını belirten ve çocuk oyun alanları olduğu gibi her yaştan vatandaşların burada spor yapma imkanı bulduğunu söyleyen mahalle sakinleri, parkın kullanılamaz hale geldiğini belirttiler.

Parkta bulunan oyun alanındaki zeminin dağıtıldığı görülürken, parkın tamamen tahrip edildiğini gösteren videoyu sosyal medya hesabında paylaşan Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin ''Defalarca söylemimize rağmen hala hiç bir şey yapmamanız bu işi beceremediginiz göstergesidir'' sözleriyle tepki göstererek, ‘Defalarca söylemimize rağmen hala hiç bir şey yapmamanız bu işi beceremediginiz göstergesidir. Orda oynayan çocukların daha sağlıklı bi ortamda oyun oynaması bence en doğal hakları. Bizim çocuklarımız da yakın ilçelerdeki gibi modern parklarda neden oynamıyor yine herzaman ki gibi sınıfta kaldınız.’ ifade ettiler.