Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin sosyal medya hesabında ''sadece gösteriş reklam yapıyorsunuz bırakın işin ehli yapsın'' sözleriyle Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e yüklendi.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin ''#yollarla #yükselen #şehir #dilovası Güzel bir çalışma ile başladılar. Cemil Yaman dönemin de yollar yenilendi kaldırımlar düzenlendi. Fakat bu çok kısa bir süreliğine devam etti. Alt yapı düzenlenmeden üst yapı bitmişti ve bu yüzden tekrardan yollar kazıldı. Kaldırımlar harap oldu. Alt yapı işleri ise tam bitmemiş iken tekrar kapatılıp yollar yamalı bir şekilde hizmete açıldı.

''MAHVETTİNİZ''

Sonra ne mi oldu? Yağan yağışlarla yamalı olan yerler iyice aşındı ve araçları tahrip edecek şekle geldi servisçi esnaf halkın araçlarını mahvettiniz.
Belediyelerin bütçeleri fazla verdiğinde ekstra olarak, yapılmış olan yolları veya kaldırımları tekrardan yeniler. Ama bizim belediyenin bütçesi bugüne kadar hiç fazla vermemesine rağmen bir çok kez yenileme çalışması yapıldı ve yine sonuç değişmedi ve hiç iyi değil.
Yolların ve kaldırımların durumu ortada...

''YAPAMIYORSUNUZ KABULLENİN''

Belediye yönetiminin bir an önce bu sıkıntılara çözüm bulmak yerine yeni yeni tahribatlar açıyorsunuz yapamıyorsunuz kabullenin sadece gösteriş reklam yapıyorsunuz bırakın işin ehli yapsın'' dedi