Çayırova Belediyesi'nin Ramazan ayına özel düzenlediği "Seccadeni Al Gel" programına Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da katılarak, vatandaşların sorularını yanıtlayacak.

Hakkında son günlerde lüks yaşantısı ile ilgili olarak bir çok haber çıkan Nihat Hatipoğlu’nun Çayırova Belediyesi’ne ne kadara mal olacağı bilinmezken, bu konu hakkında açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Bünyamin Çiftçi’nin halka vereceği paraları birkaç saatlik vaaz için bir hocaya vermesine gerek yok. Kendisi değerli bir hoca ama Bünyamin Çiftçi’nin kendi reklamı için bu hocayı kullanması mantıklı değil. Halkın bu tip şeylere ihtiyacı olduğunda, bunu kendi bölgemizde Kocaeli’de vaaz verebilecek ve bunu gönülden yapacak kişiler var. Bizim ithal hoca ve para karşılığı bize dinimize anlatacak insanlara ihtiyacımız yok. Nihat Hatipoğlu’nun yaşantısıyla nasıl gündem olduğu ortada. Çayırova halkının ona verilecek paralarıyla bir çok aileye bayram yaşatılabilir. Burası bir Kadıköy değil, Kocaeli merkezi değil refah düzeyimiz hala çok düşük. Burada bu paraların hunharca harcanmasının mantığı yok. Bu tip olayların yaşanmamasını istiyoruz. “