Pirelli Lastikleri Fabrikası çalışanları, dünya genelindeki 17 fabrikada Kalite Haftası kutlamalarını gerçekleştirdi.

Kocaeli fabrikasında da kalite stantları kuruldu, Formula-1 simülasyonu ile yarışmalar düzenlendi.

15 Kasım’a kadar devam edecek etkinlikler kapsamında Pireli işçileri, yöneticiler ve sendika temsilcileriyle yemek yedi.

Yemeğe fabrika çalışanlarının yanı sıra  Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, Pirelli Fabrika Müdürü Hakan Yalnız, Ar- Ge Kalite Direktörü Bahadır Özen, Lakite Müdürü Hakan Akkuş, Oto Fabrika Müdürü Ahmet Oruç, son üç yıldır Formüla-1 araçları için üretilen lastikler nedeniyle İzmit fabrikasında bulunan Ar-Ge Araştırma Geliştirme Müdürü Mauro Saotto katıldı.

KARACAN: “BURASI LASTİK ÜSSÜ”

Pireli Fabrika Müdürü Hakan Yalnız, “Gelişen teknoloji ile birlikte, müşteri memnuniyeti ön planda tutan çalışmalar gerçekleştiriyoruz. En kaliteli lastiği üretmenin gayretindeyiz. Özel bir hafta kutluyoruz. Tüm çalışanlarıma kaliteli işler başardıkları için teşekkür ediyor ve sizlerle gurur duyuyorum” dedi. Lastik- İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan da, ileriye dönük daha gelişmiş bir Pirelli görmek istediğini dile getirdi, “Lastik konusunda bu denli başarı hiç şüphesiz, buradaki birlik ve beraberlikten kaynaklıdır. Burada sadece otomobillere özel lastikler üretilmiyor. Burası adeta bir lastik üssüdür.  Burası çalışanlarına değer veriyor. İnsan kalitesine değer verilen bir yerdir” dedi. Konuşmaların ardından basın mensupları Formüla-1 simülasyonunda yarıştılar, birinci olan Uğur Maya, ikinci Gürcan Yılmaz ve üçüncü Emre Tuncay’a kupaları Pireli yöneticilerince verildi.