Poliport Kimya San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Efe Hatay'ın görevlerinden 3 Nisan 2023 tarihi itibarı ile ayrılması sonrası boşalan Genel Müdürlük pozisyonu için  Selçuk Denizhan göreve getirildi.

Polisan Holding’den yapılan açıklamaya göre, 1971’de kurulan ve o tarihten bu yana Körfez bölgesinin en önemli liman terminali olan Poliport’un başına Selçuk Denizhan’ı genel müdür olarak atadı.

Selçuk Denizhan kimdir?

1974 yılında Malatya’da doğmuştur. Erciyes Üniversitesi Makina mühendisliği bölümünden mezun olmuş; İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde MBA Programını ve University of California Berkeley’de Uluslararası İlişkiler ve Finans yüksek lisansını tamamlamıştır. Halen, Sakarya Üniversitesi, Üretim Yönetimi ve Pazarlama alanında doktora eğitimine devam etmektedir.

Selçuk Denizhan, 2000 yılında çalışma hayatına başladığı Polisan Holding’de, yatırım projelerinde Proje Yöneticiliği ve Teknik Müdürlük pozisyonlarında görev yapmıştır. 2015-2018 yılları arasında Polisan Holding’in Yunanistan’daki bağlı ortaklığı Polisan Hellas’ın Ülke Müdürlüğü görevini yürütmüştür. 2018-2020 yılları arasında ise Polisan Holding’in İdari ve Teknik Direktörlük pozisyonunda görev almıştır.

15 Ocak 2020 itibarıyla Polisan Holding’de Genel Koordinatör olarak görev yapmakta olan Denizhan, aynı zamanda Poliport ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Üyesidir.