2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan adayı olan Recep Dursun Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün kendisi hakkındaki iddialarına cevap verdi.

Dursun  “Belediyenizin hukuk servisi ve avukatlarınıza talimat verin, arşivden veya derdest dosyalardan bu dosyayı buldurun. Bu dosyanın tarafları ve avukatlarını açıklayın. Şayet açıklamaz iseniz müfterisiniz, yalancısınız! İspat etmeden böylesi alçakça yalan ve iftiraya devam etmeniz halinde yasal süreci başlatacağım” şeklinde cevap verdi

Recep Dursun, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün kendisi hakkında tapu davası iddialarına sert bir dille cevap verdi.

Dursun “Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yokluğumuzu fırsat bilerek, aklınca muhalefeti suçlamak için 2019 yerel seçimlerinde yarıştığı adaya iftira atıp, millete yalan söylemeye devam ediyor. Bir kez daha Beylikbağı’ndaki 7 mahalle, Mevlana mahallesi ve Kirazpınar mahallesi dahil olmak üzere bu mahallelerde tapu tahsisinin tapuya ya da bedele dönüştürülmesine veya özel şahsa ait arazi üzerine işgalli bina yapanlar adına geçmişte ve günümüzde açtığım veya yürüttüğüm herhangi bir davam olmadığını açıkça ifade ediyorum. Böyle davaların açılmasında vekil olmadığım gibi vesile de olmadım. Gebze halkına hizmet etmekle mükellef belediye başkanı, kentimizin kangrenleşen sorunlarını çözmek yerine yalan ve iftiraların arkasına sığınarak şahsımı ve mensubu olmakla onur duyduğum partime karşı haksız tutumuna devam etmesini şiddetle kınıyorum.

“YAZIKLAR OLSUN”

Sayın Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz! Size bu bilgi kim tarafından verilmiş ise külliyen yalandır. Belediyenizin hukuk servisi ve avukatlarınıza talimat verin, arşivden veya derdest dosyalardan bu dosyayı buldurun. Bu dosyanın tarafları ve avukatlarını açıklayın. Şayet açıklamaz iseniz müfterisiniz, yalancısınız! Siyaseti yalan ve iftira atmak olarak değerlendiriyor iseniz yazıklar olsun! Böylesi yalan ve iftira ile ah alıyor, inandığınız değerler adına günah ve ayrıca suç işliyorsunuz. İspat etmeden böylesi alçakça yalan ve iftiraya devam etmeniz halinde yasal sürecin başlatılacağını Gebze halkına ve kamuoyuna duyurulur”