31 Mart 2024 Yerel Seçimleri kapsamında Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Dilovası Belediye Başkan Adayı’nı da açıkladı. Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Hasan İnci olarak açıklandı.

Dilovası’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında adaylığı ilan edilen Hasan İnci’yi Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın başta olmak üzere Saadet Partisi İlçe Başkanları ve partililer yalnız bırakmadı.

İl Başkanı Halil Kayın, aday tanıtım toplantısındaki konuşmasında  “Burada bir adımı başlatıyoruz. Bu adım Ercan Dalkılıç başkanımızın geçen dönem zirveye ulaştırmaya ramak kala bıraktığı hikâyeyi tamamlamak üzere çıktığımız adımı başlatıyoruz. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta belediye başkanlığını kazandığımız zaman başkanımız yakasındaki parti rozetini çıkararak tüm Dilovası’nın başkanı olacak. Dilovası halkı milli görüş belediyeciliğinin eşit belediyeciliğine hasret kalmıştır. 31 Mart’ta sandığa gittiğimizde, kabine girdiğimizde bir kavşağa girmiş gibi olacağız ve bir karar vereceğiz. Bu kararla annelerimiz çocuklarının geleceğini, nineler ve dedeler torunlarının geleceğini, gençler ise kendi geleceğini seçecek”

 

DİLOVASI HAK ETTİĞİ İTİBARI KAZANACAKTIR

Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Hasan İnci “Allah rahmet eylesin Erbakan hocamız ‘Bizim bir şeye ihtiyacımız o da heyecan’ derdi. Sizlerin heyecanı bizlere de sirayet etti. Heyecanlıyız, Dilovası bir heyecan istiyordu ve bu heyecan bugün başladı. Dilovası’nda ‘Acaba kazanabilir miyiz?’ diyerek yola çıkmaktan haz almıyoruz. Bizimle birlikte hareket edecek arkadaşlara ‘Bizim burada kaybetmemiz söz konusu bile olamaz’ diyoruz. Dilovası’nın geldiği nokta ortadadır. Dilovası’nı beklenenin çok ilerisine taşıyacağız. Sizlerden de destek bekliyoruz, büyüklerimizle neler yapabileceğimiz üzerine konuştuk. Biz Dilovalıyız, Dilovası Türkiye’nin en büyük ilçesidir. Dilovası hak ettiği itibarı kazanacaktır” dedi.

 

HASAN İNCİ KİMDİR?
1984 Bingöl Kiğı doğumlu.
1990 yılında terör olayları sebebiyle Dilovası’na göç etti
İlk ve orta öğretim ile birlikte 4 yıllık eczacı kalfalık eğitimini Dilovası’nda tamamladı.
2004 yılında Avusturya’ya göç etti.
Aile şirketinde 4 yıl restoran şefliği ve aşçiılık yaptı.
2008 yılında inşaat sektöründe 4 yıllık eğitimini tamamladıktan sonra ticari faaliyetlerine başladı.
2019 yılında Türkiye’ye döndü ve Dilovası’nda Temiz İş Çelik olarak faaliyet gösteren şirkete ortak oldu.
Evli ve 4 çocuk babası.
Eşi Vietnam asıllı.