Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı'nda bayrak değişimi.

Saadet Parti Kocaeli il başkanı Zafer Mutlu'nun görevlendirmesi sonrası Saadet Partisi Dilovası ilçe başkanı Erkan Bilikli  koltuğunu iş insanı Cumali Medine  Demirci'ye bıraktı.

Başkan Erkan Bilikli'nin Saadet Partisi Kocaeli il yönetiminde görev alması bekleniliyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bilikli;

"Sevgili Dostlar, Aziz Dilovalılar,

28 Aralık 2019 Tarihinde kongre ile İlçe Başkanlığı’na layık görüldüğüm Dilovası Saadet Partisi İlçe Başkanlığı görevimi kıymetli kardeşim her anlamda süreci en iyi şekilde yürüteceğine inandığım, her zaman yanında olacağım Cuma Demirci’ye 03.08.2022 tarihi itibari ile devretmiş bulunmaktayım. Bu bir bayrak yarışıydı ve teşkilatımla en iyi düzeyde taşıdığımıza inandığım bu davayı, kıymetli kardeşimin çok daha ilerilere taşıyacağına inancım tamdır.

 

Siyaset toplum için yapılmalıdır. Maddeye değil, evvela manaya bir yatırım olmalıdır. İşte bu doğrultuda İlçe Başkanlığım süreci içinde düstur edindiğimiz yegane ilke, ilçemizin ali menfaatleriydi. Toplumu esas alan bu yolculuğumuzda, şahsım ve yol arkadaşlarım ile Saadet Partisi’nin Milli Görüşe yakışan mücadelesini sahada ve masada hissettirmek adına elimizden gelen gayreti azami oranda gösterdik ve bundan sonrada göstereceğimizi bu vesile deklare etmek isterim.

Aldığımız kararlar, attığımız adımlarda istişareye önem verdik. İlçemizde, ilimizde ve ülkemizde örnek lider, gençlere yol gösteren kıymetli başkanımız Sayın Ercan Dalkılıç önderliğinde, Dilovası tarihinin en etkin mücadelesini sergileyen Meclis üyelerimiz ile gecemizi, gündüzümüze katarak 7 den 70’ e herkese ve her kesime dokunmak, fayda sağlamak için her zaman çok çalıştık. Hizmet aşkı ile yürüdüğümüz bu yolda karşılaştığımız zorluklarda oldu elbette. Muhalefet bilinci ve şuuru ile ilçemizin menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapmak için eğilmeden, bükülmeden bir mücadele ortaya koyarak bu zorlukları hep birlikte aştık. Çevre ve hava kirliliğinden tutunda, ilçemizin imaj problemine.. vs. bir çok alanda verdiğimiz mücadeleye tüm halkımız bu süreçte şahitlik etti ve sağolsunlar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar.

İşte toplumun ali menfaatlerini esas alan bu istikamette başta kıymetli Dilovası halkı olmak üzere gençlik oluşum ve organizasyonlarına, Saadet Partisi İl Başkanımız nezdinde tüm ilçe başkanları ve yönetimlerine, bizi iyi günde kötü günde biran bile yalnız bırakmayan kurum, kuruluş, STK başkanları, dernek yönetimleri, dostlarımız ve tüm sevenlerimize, şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyor, yeni yönetime bu meşakkatli yolda kolaylıklar, başarılar diliyorum.

Ayrıca tüm süreçlerde birebir istişare ile hareket ettiğim, her zaman desteğini sonuna kadar yanımda hissettiğim, bundan sonrası içinde kalbi birlikteliğimin devam ettiği büyüğüm, başkanım Sayın Ercan Dalkılıç' a özellikle teşekkür ediyorum.

Saygı ve Sevgilerimle" dedi.