Saadet Partisi genel başkanları Temel Karamollaoğlu’nun koronavirüs nedeniyle evinden hastaneye yatmasına iftira ve gerçek dışı söylemlerle alay konusu yapan AK Parti Çayırova ilçe yöneticisi Mehmet Bayındır’a sert tepki gösterdi

Çayırova Saadet Partisi yaptığı açıklamayla:

‘Siyaseti kişisel ikbal ve statü aracı olarak gören kişi ve kişiler Saadet Partisi olarak bşzlerin ilke ve prensiplerini dün olduğu gibi bugün de anlayamadı ve yarın da anlayamaz. Bakış açıları partizanlık ve ikbal beklentisi taşıyan bu tarz kişilerde idrak ve algı yolları kapalı olduğu için saygı, anlayış ya da herhangi bir insani duygu beklemek de yersiz olur.
Buna en güzel örneklerden birisi de Ak Parti Çayırova Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bayındır denilen kişidir. Kendisi Çayıroca Ak Parti Meclis Üyrliği ve Ak Parti Çayıroca İlçe yöneticisi görevinde bulunmaktadır. Görevi süresince Çayırova halkının kaynaklarını ve geleceğini korumak bir yana, heba edilmesine hizmet etmiş müfteri bir kişidir. Siyasi nezaketten yoksun olduğu gibi insani duygulardan da mahrum olan bu şahıs, Saadet Partisi Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu beyin sağlık nedenleriyle hastaneye kaldırılmasını iftira ve gerçek dışı söylemlerle, o mikro aklınca alay konusu ederek tiyniyetini açıkça ortaya koymuştur.
Kendisine çağrımızdır.
Mensubu olduğu partide kendisine siyasi nezaket ve insani duygu davranışları eğitimi verilmediyse buyursun biz kendisine verelim. Partisinin Meclis Üyesi olduğu için Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye ve partisinin yöneticisi olduğu için Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’a çağrımızdır. Meclis üyesi ve İlçe yöneticisi olmuş ama insani duygulardan geri kalmış bu şahsa, sahip çıkın.
Kamuoyu adına kendisinden herhangi bir özür talebimiz de yoktur.’