MHP İzmit İl ve İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıya katılan 56 kişi partiye üye oldu.  Törene katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı da Anıtpark’a getirilen tramvayı adeta “ti”ye alarak, “Ben 3 dünya, 5 Avrupa şampiyonluğu gördüm ama böyle çalışmayan tramvay görmedim” dedi.

MHP’lilerin buluşmasına İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, Büyükşehir Adayı Saffet Sancaklı, İzmit Belediye Başkan Adayı Ayhan Arpacı, eski MHP Milletvekili Kemal Köse, İl Kadın Kolları Başkanı Behice Güner, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuriye Kaymaz, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

İSTANBUL’A 130 YIL ÖNCE GELMİŞTİ

İl Başkanı Aydın Ünlü ve İzmit Adayı Ayhan Arpacı’nın ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, yine açtı ağzını yumdu gözünü. Sancaklı, özetle şunları söyledi: “Bu gün buradaki üye katılım ve rozet töreni MHP’nin ne kadar doğru yerde durduğunu gösteriyor. Kadınlarımızın sayısı partimizde her geçen gün artıyor. Bu işi siz bizden daha iyi yapıyorsunuz. Sizin desteğiniz bizim görevi inşa etmemizdir. Bu kenti yönetenler Anıtpark’a tramvay getirmişler. Sanki İzmitliler hiç tramvay görmedi. Uzay üssünden UFO getirmiş gibi bir izlenim yaratıyorlar. Hâlbuki İstanbul’da 130 yıl önce tramvay vardı. Onlar herhalde buraya getirdikleri tramvayı müze olarak kullanacaklar. Ben 3 dünya, 5 Avrupa Şampiyonluğu gördüm ama buradaki gibi tramvay hiç görmedim”. Sancaklı’nın bu sözleri partililer tarafından bol bol alkış aldı.