Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AKP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı makamında ziyaret ederek, kutladı.

Bakanlık olarak Gaziantep'e özel bir önem verdiklerini ve Gaziantep'in projelerden önemli oranda pay aldığına dikkati çeken Bakan Fikri Işık, “Güneydoğuda yer alması ve Ortadoğuya açılan en önemli kapımız olması dolayısıyla Ar-Ge projeleriyle desteklemek, KOBİ'lerin inovasyon yapmalarını desteklemek ve patent noktasında teşvik etmek bizim önceliklerimizden. Bunları yapmaya devam edeceğiz. İnşallah bu desteklerin daha da artması noktasında gayret göstereceğiz” dedi.

“İNŞALLAH BAŞKAN SEÇİLECEKSİNİZ”

Şahin'in AKP’den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasına da değinen Işık, "İnşallah büyükşehir belediye başkanı seçileceksiniz. Gaziantep halkının teveccühünü biliyorum. Gaziantep halkı, çalışkan insanlara sahip çıkıyor. Bu bağlamda seçileceğinize inanıyorum” dedi.

Eski Bakan, AKP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin de Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ülkenin kalkınması noktasında "ana motor" görevi üstlendiğini söyledi.

Gaziantep'in büyüyen sanayisiyle istihdam yaratmaya devam ettiğini ifade eden Şahin, Gaziantep'ten belediye başkan adayı olduğunu da anımsatarak,"Bundan sonraki süreçte, inşallah halkımızın teveccühüyle bir ilki başaracağız. Belediye başkanlığı hep erkek işi olarak görülüyor. Bunun yapılabilirliğini de göstermiş olacağız inşallah" diye konuştu.