Kandıra ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi İrfan Kurt, yüzde 70 zam talep eden Memur-Sen’e sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi. Yapmış olduğu paylaşıma çok sayıda tepki alan Kurt hakkında bir açıklama da AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’tan geldi.

“BÜTÜN ÇALIŞANLARIMIZIN ALIN TERİ KUTSALDIR”
Söz konusu paylaşım hakkında sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Talus şu ifadelere yer verdi; “Kandıra Belediyesi Meclis Üyesi arkadaşımızın Kamu Çalışanlarımız hakkında yapmış olduğu talihsiz beyanatı taaccüple takip ettik. Bütün kamu çalışanlarımızın emeği, alın teri, mücadelesi kutsaldır ve emeğe saygı bizim siyasetteki en büyük şiarlarımızdandır.

“ASLA KABUL EDİLEMEZ”
Bir anlık refleks ve boşlukla yapılan bu açıklama asla kabul edilemez. Bu mühmelat beyanattan kendisinin de mahzun olduğu malumumuz olmakla beraber konunun geniş çaplı bir izahını muhakkak isteyeceğiz. Kuruluşumuzdan bu yana olduğu gibi tüm emekçilerimizin en büyük hamisi olmaya devam edecek, kimsenin kutsal olan alın teri ile verilen emeği hafife almasına müsaade etmeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine arz ederiz.”