Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Mustafa Üstündağ Orta Okulu Badminton Takımı oyuncularını ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Yıldız kız ve yıldız erkeklerde Kocaeli Şampiyonu olup 23 Mart’ta Bilecik’te gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası’na katılacak Mustafa Üstündağ Orta Okulu badminton takımı öğrencileri Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye konuk oldu. Bir grup öğrenci Demirci’den spor ayakkabısı ve eşofman istedi.

Badmintonda yıldız erkekler ve yıldız kızlarda Kocaeli şampiyonu olan Mustafa Necati Orta Okulu’nun sporcuları Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye konuk oldu. 23 – 26 Ocak günleri arasında Bilecik’te gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası 1’nci kademe maçlarında ilimizi temsil edecek olan sporcular Başkan Demirci’den destek isterken kimi sporcular da eşofman ve spor ayakkabısı talebinde bulundu. Başkan Demirci turnuvaya sayılı kala gelen talebe ilişkin olarak Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan’ın ilgilenmesini istedi. Gürkan da heyetten kaç sporcunun spor ayakkabısı ve eşofmana ihtiyacı olduğuna dair bilgilendirilmeyi talep etti. Ziyaret heyetinde Mustafa Necati Orta Okulu Müdürü ve Çayırova Gençlik Spor Hizmetleri fahri antrenörü Sami Atilla ve Gençlik Spor Müdürlüğü Uzman Badminton Antrenörü Emre Apohan ile birlikte Çayırova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Çetin Malkoç yer aldı.

“ÖNEMLİ KATKILARDA BULUNACAĞIZ”

Öğrenci kafilesi ise Mustafa Necati Orta Okulu öğrencilerinin yanı sıra Şevket Özay Orta Okulu’ndan aynı takımda yer alan öğrencilerden de oluştu. Çetin Malkoç pazartesi günü Bilecik’te Kocaeli’ni temsilen Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Başkan Demirci’yi ziyaret etmek istemesinden kaynaklandığını söyledi. Başkan Demirci de spor denilince akla gelen ilk spor dalının futbol olduğuna işaret edip buna karşın sporun diğer dallarına da gereken ilgi ve desteğin gösterilmesi gerektiğini söyledi. Çayırova’da spor tesislerinin yapılması için önemli mesafe kat edildiğini, 1 – 1.5 ay içinde yarı olimpik yüzme havuzunun temelinin atılacağını kaydeden Demirci, “Önümüzdeki aylarda da spor kulüplerine önemli katkılarda bulunacağız” diye konuştu.