Evden çalışmaktan sıkılanlar, ofisi olmayanlar, kalabalıktan kaçıp izole bir yer arayanlar ya da müşterilerini ağırlamak isteyenler.

Fiziki anlamda ofis gereksinimi bulunmayan şirketlerin yararlanmış olduğu bir uygulama olarak sanal ofisler karşımıza son zamanlarda çıkmaktadır. Sanal ofisler hazır bir şekilde kurulu olan bir ofis ortamıdır. Şirketler bu ofisleri kiralayarak elektrik, su, telefon gibi hizmetler için kiralamaktadır.

Üyelerine konforlu bir çalışma ortamı, çay-kahve, sekreterlik hizmeti, kapalı toplantı odaları sunan ortak ofislere hepimiz zaman zaman ihtiyaç duyuyoruz.

Sanal Ofis Nedir?

Sanal ofisler fiziki olarak bir ofise ihtiyaç duymayanların alternatif yöntemlerin başında gelmektedir.

Sanal ofisler, tam zamanlı bir şekilde kullanmaya ihtiyaç duymayan, işlerin evden ya da belli saatler içerisinde yürütülmeyen özgür ofisler için tercih edilmektedir.

Sanal ofis kiralamanız halinde şirketinizin telefonları ortak bir sekreter ile karşılanmaktadır. Bunun yanında adresinize gelen misafirlerin ağırlanması sağlanabilmektedir.

Sanal Ofis Kiralamanın Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Sanal ofis avantajları şu şekilde sıralanabilir;

Sanal ofislerin maliyetleri çok düşüktür.

Sanal ofis ile şirketler prestijli bir adres edinmektedir.

Şirkete gelen telefonların cevaplanması sağlanır ve kargo yönlendirmeleri de sağlanmış olur.

Gerekli durumlarda donanımlı toplantı salonları ve ofis ortamından faydalanmanız mümkündür.

Sanal ofislerin avantajları oldukça fazladır. Ancak bazı uygulamaların şirket personelini zorlaması dezavantaj olarak görülebilmektedir.

Kocaeli'de Sanal Ofisler Nerede?

kocaeli sanal ofis, gebze sanal ofis, darıca sanal ofis, çayırova sanal ofis, izmit sanal ofis, derince sanal ofis, tuzla sanal ofis, pendik sanal ofis, dilovası sanal ofis, karamürsel sanal ofis, hazır ofisler gebze, hazır ofisler kocaeli,