30 Mart yerel seçimlerine MHP’nin Kocaeli Büyükşehir Adayı olarak giren, aday ilan edildiği günden itibaren  çok kararlı ve iddialı çalışmaları ile, yerel siyasete hareket getiren eski milli futbolcu Saffet Sancaklı,  siyasi çalışmalarına haftasonunda zorunlu olarak ara verecek.

BURUN AMELİYATI

KOTO’ya nezaket ziyareti yapan Saffet Sancaklı, uzun süreden beri var olan bir rahatsızlığı nedeniyle  önümüzdeki cumartesi günü İstanbul Şişli’de bir özel hastaneye yatacağını, ameliyat olacağını açıkladı. Sancaklı, “Doktorların verdiği bilgiye göre, üç gün hastanede kalacağım. Salı gününden itibaren  yeniden Kocaeli’de seçim çalışmalarına devam edeceğim” dedi.

İSLAMDA AYRIŞIRMA YOK

MHP Büyükşehir Adayı Sancaklı, seçim ziyaretlerine devam etti. KOTO Başkanı  Murat Özdağ’ı ziyaret eden Sancaklı, “Kocaeli’de yerel yönetim  insanları ayrıştırmış. Oysa, İslam’da ayrıştırma yoktur. Biz 2.5 aydır sahadayız. Çok büyük teveccüh görüyorum.  Seçim bittiği gün, parti rozetini çıkartır, bu kentteki herkesin Başkanı olurum” dedi.

BEN 1.5 YIL ÇALIŞTIM

MHP adayı  Sancaklı’yı çok nazik şekilde karşılayan KOTO Başkanı Özdağ, siyasi polemiklere girmedi. Özdağ, “Ben KOTO seçimini kazanabilmek için 1.5 yıl çalıştım. Tek tek bütün üyelerle  görüştüm, el sıktım. Sizi de bu seçim döneminde çok iyi anlıyorum. Seçim sonuçları şehrimiz için hayırlı olsun” dedi.