Baraj problemlerinin olmadıklarını dile getiren BBP Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Şazim Boztaş biz AKP hükümetini indirmeye geliyoruz.

Boztaş, ''Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin Milli İttifakı Ak Parti'nin tabanından oy alabileceği için çekiniyorlar ve korkuyorlar. Bunun için Milli İttifak'ın yükselişini engellemek, darbe vurmak ve AKP lehine algı oluşturmak için Bakan, Belediye Başkanı ve Milletvekili gibi konumlar kullanılarak gayri ahlaki davranışlar ile kendilerine yeni bir formül bularak karalamaya çalışıyorlar.

AKP'nin  oyunu aşağı düşürecek olan partilerden biri de Numan Kurtulmuş'un partisiydi. Partiye alarak rakiplerini yok etmeye çalıştılar. Şunu hesap edemediler davasına sahip çıkan ve ihanet içerisinde olmayan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin Milli İttifak'ını. Halkın tek umudu olan Milli ittifak'ı bertaraf etmenin bir formülünün olmadığını da çok iyi biliyorlar. Bu yapılan birliktelik sadece iki partinin Meclis’e taşınması için yapılmış bir ittifak değildir. Bu ittifak ülkemizin içinde bulunduğu adaletsizlik, hukuksuzluk ve yolsuzluk batağından çıkış kapısı olmaya aday milli bir ittifaktır. Buradan tekrar halkımıza sesleniyorum Kendine Gel Saadet'e Gel" şeklinde konuştu.