Alınan bilgiye göre, bugün en yüksek sıcaklıkların 24 dereceye kadar ulaşacağı tahmin edilen Ege Bölgesi ile 21 civarında beklenen Güney Marmara'da, mahalli seçimlerin yapılacağı 30 Mart Pazar günü havalar bir miktar soğuyacak. Hava sıcaklıkları, seçim gününde, mevsim normallerinde olmak üzere Kocaeli'nde 8-11, Balıkesir'de 10-11, İzmir'de 16-17, Manisa'da 15, Aydın'da 17-18, Çanakkale'de 9-10, Bursa'da 10-11, Yalova'da ise 9-10 derece civarında tahmin ediliyor. Söz konusu illerde öğleye kadar saatteki hızı ortalama 40 kilometreye kadar ulaşacağı öngörülen poyrazın, öğleden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Yağışın beklenmediği 30 Mart'ta, Ege Bölgesi ve Güney Marmara'da parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.
 

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı. Bugün bölgemizde yağmur bekleniyor. Ancak lodos nedeniyle gündüz sıcaklık 19 dereceye kadar çıkacak. Yarın da bölgemizde yağmur var.  Yarın sıcaklık 14 dereceye düşecek.

SEÇİM GÜNÜ BULUTLU

Meteoroloji’nin raporuna göre yerel seçimlerin yapılacağı 30 Mart Pazar günü bölgemizde hava çok bulutlu olacak.  Gündüz en yüksek sıcaklık 12 derece, gece ise sıcaklık 4 dereye kadar düşecek. Pazar günü, bölgemizde son dönemlerin en serin günü olacak. Pazartesi ve salı günleri de hava bulutlu, yağış beklenmiyor. Yeni haftada sıcaklık da yeniden yükselecek.