Dilovası Belediyesi Kurucu Başkanı merhum Ercan Dalkılıç'ın kardeşi Erkan Dalkılıç, yerel seçimlere yönelik Saadet Partisi adayı Hasan İnci'yi işaret ederek ''Saadet Partisi adayı Hasan İnci, merhum Ercan Dalkılıç'ın emanetidir. '' dedi.

''MÜCADELENİN ADI VE ADRESİ''

Erkan Dalkılıç ''Merhum kıymetli ağabeyim Ercan Dalkılıç’ın hayatı boyunca maddi ve manevi Dilovası için milli bir duruş ile birlik ve beraberliğin mücadelesini verdiğine tüm Dilovası şahittir. Onun mücadelesine şahit olanlar dün olduğu gibi bugünde, bu mücadelenin adı ve adresinin onun bizlere emaneti olan Saadet Partisi çatısı altında mücadelesini sürdürüyor.

''ERCAN DALKILIÇ'IN VASİYETİNİ YERİNE GETİRDİK''

Vefatı öncesi 2019 seçimlerinde yanında yer alan gençleri bir sonraki seçimde görmek istediğini belirten Ercan Dalkılıç'ın bu vasiyetini Saadet Partisi meclis üyesi listesinde yerine getirdik. O gün onun yanında omuz omuza destek veren gençler şimdi Saadet Partisi listesinde Dilovası halkının hakkını savunacak ve destekleriniz ile mücadele edecek.

''SAADET PARTİSİNİN ALACAĞI HER BİR OY DİLOVASI'NIN RUHU''

Ağabeyim Ercan Dalkılıç'ın yeğeni Hasan İnci, kurtlar sofrasında Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan adayı olarak meşalemizi tekrar yakmıştır. Şimdi sıra efsane başkanımız Ercan Dalkılıç'ın emaneti olan siyasi hareketin devam etmesini sağlamaktır. Saadet Partisi'nin alacağı her bir oy Dilovası'nın ruhu, olduğunu unutmayın. 

''HER HANEDEN EN AZ 1 OY''

Filmlere, dizilere ve yazılacak kitaplara konu olacak bu mücadelede Ercan Dalkılıç'a ahde vefa duyan değerli Dilovalılar, onun emaneti olan Saadet Partisi ve adayı Hasan İnci'ye sahip çıkıp bağrınıza basmanız yetmez. Onun için sahaya çıkarak her haneden en az 1 oy istemeniz emanete sahip çıkmanızdır. Bu emanet hareketi onun adı gibi ölümsüzleşsin'' ifadelerinde bulundu.