Sosyal medyada "Seda Tripkolic" olarak tanınan, şarkıları milyonlarca kişi tarafından internette izlenen şarkıcı Seda Sular, Gebze'yi salladı..

"Gözlerinin Yeşilini Özledim" isimli parça ile iyi bir çıkış yakalayan sanatçı Seda Tripkolic geçtiğimiz günlerde şarkılarıyla Cafe's Bistro'da Gebze'yi salladı. Müzik severlerin büyük ilgi gösterdiği konserde Seda Tripkolic, mekanı mekanı hınca hınç dolduranlarıda şova dahil etmesiyle izlecilerine unutulmaz anlar yaşattı.

Seda Tripkolic, canlı performans sergilediği gecede büyük beğeni topladı..

SEDA SULAR (TRİPKOLİC) KİMDİR?
24/11/1989 yılında dünyaya gelen Seda Sular Pendik'te doğmuştur. "Gözlerinin Yeşilini Özledim" isimli parça ile iyi bir çıkış yakalayan Seda Tripkolic, uzun süredir müzik piyasasındaki sessizliğini sürdürmekteydi. Bir ara 'Seda Tripkolic öldü mü?' haberleri ile gündeme gelen ve ailesinin kızlarının 10 gündür kayıp olduğunu bildirmeleri ile hayranları uzun süre Sular'dan haber alamamıştı.Ancak öldüğü iddiaları asılsız çıktı. Resmi Instagram hesabı ile hayranlarıyla sıkça görüşmeye devam eden Seda Tripkolic baba tarafından aslen Diyarbakır Ergani'lidir.