Haberin Foto Galerisine Bak

Kariyerine ‘’Deniz Üstünde Fener’’ parçası ile başlayan Selçuk Balcı, yeni çıkardığı ‘’MİLA’’ albümü ile yolunda emin adımlarla ilerliyor. Gençlerin son dönemlerdeki en çok dinlediği sanatçılar arasına giren Selçuk Balcı, Rota Organizasyon’un katkılarıyla Gebze’de ilk konserini verdi. Yoğun bir katılımın olduğu konserde müzik severler tam bir müzik ziyafeti yaşadı.

YERLERİNDE DURAMADILAR

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sevenleri ile buluşan Balcı, Gebzelilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Karadeniz müziğinin birbirinden güzel parçaları seslendiren Selçuk Balcı yaptığı esprilerle de Gebzelilerin gönlünü kazandı.  Sevilen şarkılarını seslendiren Balcı'yı dinlemeye gelen vatandaşlar da eşlik etti. Konserin ilerleyen bölümünde daha fazla yerinde duramayan Gebzeliler kemençe ve tuluma eşlik ederek horon oynadı.

3 AYDA BİR KONSER

Rota Organizasyon’un genel koordinatörlerinden Ali Kemal Kol ve Hamide Hacıömeroğlu konser sonrası yaptıkları açıklamada, ‘’Yıllardır Gebze’de yaşıyoruz, Gebze gençliği olarak burada var olan konser eksikliğinin bilincindeyiz. Kendi aramızda ekibimizle beraber yaptığımız durum değerlendirme toplantılarımız da, neler yapabiliriz sorularına cevaplar arıyoruz. Hepimizin aynı fikir birliği ile çıktığımız bu yolda Gebze gençliğine 3 ayda bir konser düzenlemeye karar verdik. Bu doğrultu da Gebze gençliğinin büyük bir eksiği olan konser çalışmalarına Selçuk Balcı ile start verdik. Çok güzel bir konser oldu’’ dediler.