Vatandaşlarımızın sosyal refahının arttırılmasını, kimsesizlerin kimi olmayı, Devletin şefkatini yansıtmayı her fırsatta vurgulayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un bu doğrultuda kurucusu oldukları Gönülden Gönüle projesi ile ilimiz genelinde yaşlı, engelli, yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi hanelerle Şehit aileleri ve Gazilerimize gerçekleştirilen ziyaretlere devam ediliyor.

‘Allah devletimize zeval vermesin’

Selda Yavuz ziyaretlerine Dilovası ilçesi Diliskelesi Mahallesinde devam ederek 4 yaşlı, 2 engelli ve 5 ihtiyaç sahibi aile olmak üzere toplam 11aile ile bir araya geldi. Misafir olduğu evlerde ihtiyaç durumlarını yerinde inceleyen Selda Yavuz, ailelerin dertleriyle dertlendi, sıkıntı ve taleplerini dinleyerek yapılması gerekenler noktasında sürecin takipçisi olunacağını ifade etti. Sıkıntılarını paylaşan, taleplerini ileten hane sahipleri: “Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.”diyerek, teşekkür ettiler.

Hal ve hatırlarını sordu

Kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet edip, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindiren Yavuz, karşılaştıkları vatandaşlarla da hemhal olup, hal ve hatırlarını sordu.