Göreve geldiği günden beri çalışmaları ile göz doldurduğu ve AK parti üst yönetimi ile parti tabanının beğeni ve takdirini kazandığı için şimdiden "Dilovası’nda geleceğin belediye başkanı" değerlendirmelerine tabi tutulan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya,   sosyal medya aracılığıyla paylaşmış olduğu  fotoğraf ve videolar farklı siyasi partiler tarafindan tepkiyle karşılanması sonucu bir açıklamada bulundu. 

İşte o açıklama ;

Kaya, ''7 Haziran seçimleri arefesinde sosyal medya aracılığıyla paylaşmış olduğum fotoğraf ve videolar farklı siyasi siyasi partiler tarafindan tepkiyle karşılanmış ve şahsıma karşı bir önyargı oluşmasına sebebiyet vermiştir. Tüm ilçelere örnek olan Dilovamızda görüşlerinden dolayı kimsenin kimseyi karalamaya dair girişimleri olamaz. Söz konusu paylaşımların Dilovası'ndaki kardeşlik ortamına gölge düşürmemesi adına bu ve buna benzer ifadeleri kullanmama konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğimizi tüm Dilovası sakinlerine beyan ederim'' dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya'nın bu açıklaması diğer partililere örnek olur ve kardeşlik içerisinde bir seçim sürecinin geçirilmesini sağlayacak şeklindeki beyanı siyasi kulislerde takdir ile karşılandı.