İzmit’in önemli isimlerinden olan, Hasan Gemici’nin torunu ve Bülent Gemici’nin kızı Senem Cihan, spor alanında farklı bir bakış açısı yaratmaya hazırlanıyor. Senem Cihan, Kocaeli Üniversitesi’nde Beden Eğitimi Rekreasyon Bölümünü tamamladı. Bu alanda şimdiye uzman birçok kişi ile beraber çalıştı. Anadolu Ateşinde eğitim alan Senem Cihan, bilgi ve birikimlerini İzmit’te farklı dans okullarında paylaştı. Kendi alanı dışında da farklı firmalarda yönetici asistanlığı yaptı.

MESLEĞE KALDIĞI YERDEN DEVAM

Evli ve 4 yaşında bir kız çocuk sahibi olan Senem Cihan, kızının doğumu ile bir süre ara verdiği çalışmalarına şimdi kaldığı yerden devam ediyor.  Şuan iki kişiye spor hocalığı yapan Cihan, çalıştığı kişileri özel menüler hazırlıyor, uyguladıkları diyetlere yardım ediyor. Öyle ki, evlerine kadar gidip onlarla beraber spor yapıyor. Birebir ilgileniyor. Oryantal ile zayıflama, pilates, jimnastik ile zayıflama alanlarında bilgi ve deneyimlerini konuşturan Senem Cihan herkesi sporla buluşmaya çağırıyor. Spor’un sadece zayıflamak için yapılmaması gerektiğini söyleyip, “Spor benim hayatım için bir vazgeçilmez, spor sayesinde daha sağlıklı düşünebiliyor ve daha sağlıklı yaşama sahip oluyorum” diyor.

SPORA FARKLI BAKIŞ AÇISI

Spor hocalığı yaptığı kişilerle yakın dostluklar kuran Senem Cihan, bu kişilerle haftanın belirli günleri Sekapark, Değirmendere Sahili ve farklı yerlerde buluşuyor. Sabah yürüyüşleri yapıyor. Kişilerin evlerine gidip Oryantal ile zayıflama, pilates, jimnastik ile zayıflama alanlarında yardımcı oluyor. O, kendi tabiriyle Yaşam Koç’u değil, dileyene yol arkadaşı oluyor.