Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Kongresi mevcut ilçe başkanı Serkan Kural’ın tek listeli adaylığı ile gerçekleştirildi.

Gebze Kültür Merkezi’nde yapılan ilçe kongresi öncesi ilçe teşkilatı tarafından ilk kez basın mensupları için akredite uygulandı..

Akredite için basın mensuplarına davetiye göndermeyen MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ilçe kongresini takip etmeye giden basın mensuplarını akredite yapmadıkları için içeri almadı.

Kongreye MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar, MKYK Üyesi Erkan Azeri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, AK Parti Gebze İlçe Başkan vekili Hakan Kaplaner, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder Cebelli ile MHP’li yöneticiler ve delegeler katıldı.

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “18 ay önce MKYK Üyemiz Erkan Azeri ve İl Başkanımız Aydın Ünlü’nün önerileri, Türkmen beyimiz Devlet Bahçeli’nin onayıyla bu kutlu dava nöbetini devraldım. Cumhur ittifakına sahip çıktık. Söylenecek anlatacak çok şey var. Salgın tedbirlerine riayet etmek için konuşmamı kısa tutacağım. Erkan Azeri ve il başkanımız Aydın Ünlü’nün önerileri ile bu kutlu göreve talip oldum. Gebze’mize hayırlı olsun” dedi.

Yapılan seçimlerde Serkan Kural yeniden ilçe başkanı seçildi.

Kural’ın yönetiminde şu isimler yer aldı; Serkan Kural (Başkan), Ali İhsan Mutluer, Ali Şentürk, Alper Akbaş, Alper Demir, Aydın Yılmaz, Aykut Ulu, Ayla Tokgöz Odabaş, Erdinç Kocabaş, Fatih Aksoy, Fatih Koçhan, Gürbüz Aydemir, Halil Kaya, İlyas Yücel, Kürşat Kahraman, Kürşat Tuğan, Mehmet Uğuz, Murat Yılmazer, Mustafa Dağ, Okan Aydemir, Orhan Malkoç, Rıza Musa Demir, Selami Berber.