AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci Aday Tanıtım programı Akse Mahallesi’nde bulunan  kapalı spor salonunda saat 19.00'u gösterdiğinde başladı. Partililer saatler öncesinden salondaki yerlerini aldılar. Aday tanıtım programına yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

Gebze, Darıca ve Dilovası’ndan sonra aday tanıtım program sırası Çayırova’ya geldi. Diğer aday tanıtım programlarında olduğu gibi Çayırova’da coşku hakimdi.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı program öncesi yerini alarak birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Program öncesi partililere Türk Bayrağı ve beyaz turuncu AK Parti bayrakları yanı sıra beyaz ve turuncu atkı dağıtıldı. 

Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci Aday tanıtım programına  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel,  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahin Pehlivan,  Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut meclis üyesi aday adayları, belediye başkan aday adayları ve partililer katıldı. Gebze Belediye Başkan adayı olan, Çayırova Belediyesi Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Abdullah Yağcı’da ve Belediye eski Başkanı Faruk Taşçı'da toplantıda yer aldı. 

İlçe Başkanı Nazmi Özmen, “Çayırova tarihi günlerinden bir günü daha yaşıyor. 2002 yılında aldığımız bu hizmet bayrağını kadınlarımız gençlerimiz ve ülke sevdalılarıyla beraber el ele gönül gönüle devam ediyoruz. Bu hizmet kervanına 13 aday adayı arkadaşımız yola çıktık.”

“Çok güzel hizmetler yaptık ben şahsına ve ekip arkadaşlarına şahsım adına şükranlarımızı sunuyorum. Belediye başkan aday adayı arkadaşlarımızın medeni cesaretlerinden ve ilkeli duruşlarından dolayı kutluyorum. Büyük bir aileyiz. Bu parti de görev yapmaktan onur duyuyorum.  Bizim yarışımızda kavga olmaz bizim yarışımız millet hizmet içindir. Belediyecilik denildiğinde AK Parti bayrağı dalgalandığı her yerde hizmet vardır.”

Başkan Özmen 30 Mart yerel seçimlerinde Çayırova olarak çıtalarını yukarıya çıkaracaklarını söyleyerek, “2008 yılında kurulan bir ilçeyiz. 2004 yerel seçimlerinde Yüzde 41 oy aldık. 2011 yılındaki referandumda  yüzde 65 oy ile destek verdik. Genel seçimlerde 56 ile büyük bir başarıya imza attık. Bu bize olan başbakana olan gücenin simgesidir. 30 Martta çıtamızı bir üst seviyeye çıkararak güçlü selem göstereceğiz” dedi.

SOKAK SOKAK DOLAŞMAYA DEVAM

Başkan Özmen teşkilat olarak girilmedik ev bırakmayacaklarını ifade ederek, “Millet iradelerlerin bütün oyunların üzerinde olduğunu göstereceğiz. AK Parti bu milletin yüz akıdır. Barışın kardeşliğin huzurun adıdır.  Kalan 50 günde girilmedik ev girilmedik gönül bırakmayacağı sokak sokak dolaşacağız. Eski ile yeniyi anlatacağız. Yapılanları anlatacağız” diye konuştu.

HİZMETİ İKİYE KATLADIK

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, “Siyasete 25 yıl önce başladım. Şu olacağım, belediye başkanı olacağım  gibi şeyler aklımın ucundan geçmedi. Bir tek düşnce vardı bu millte nasıl hizmet edeceğiz yatıyordu. Allah’a hamd olsun dünya liderinin partisinde belediye başkanı oldum. Allaha hamd olsun Çayırovalılara hizmet ettim. Çayırova’da 22 senedir ne yapılmışsa 5 yılda onların tamamını 2’ye katladık. Aklınıza ne geliyorsa büyükşehirle birlikte Çayırova’da kazandırdık. Siyaseti kirletmeden hizmet ettik. 30 Mart’ta sandıkları patlatarak dünya lideri başbakanımızın üzerinde durduğumuzu göstermemiz lazım” şeklinde konuştu. 

Konuşmalar devam ederken Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık salona giriş yaptı.