AKP Gölcük İlçe Teşkilatı’nın 58. danışma meclisi, önceki akşam Gölcük Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Özellikle kadınların bir hayli yoğun ilgi gösterdiği toplantıya; AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe başkanı Sedat Yücel, Başiskele ilçe başkanı Mustafa Ustaoğlu, il kadın kolları başkanı Oya Tunçel, ilçe gençlik kolları başkanı Ziya Yıldız, kadın kolları başkanı Hilmiye Gövez, yöneticileri, belediye başkan aday adayı, meclis üyesi aday adayları ve partililer katıldı.
 
DİMDİK AYAKTAYIZ
Toplantıda ilk olarak Temel Erten, Recep Başkurt, Saime Yelken ve Ahmet Eren’in yer aldığı divan oluşturuldu. Toplantının devamında ‘İradene sahip çık’ mitinginin görüntüleri sinevizyonla partililere izletildi. Ardından söz alan ilçe başkanı Seda Yücel, “Türkiye AKP sayesinde milletimizi merkeze koyan anlayışıyla yoluna devam ediyor. 17 Aralık Büyük Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu ile milli iradeye karşı darbe girişiminde bulundular. Çok şükür oyunları çok iyi gören milletimizin duasıyla daha güçlü bir şekilde ayakta duruyoruz ve engelleri ortadan kaldırmayı başardık” diyerek çalışmalarda söz etti.
 
BOŞUNA HAYAL KURUYORLAR
Ardından ilçe gençlik ve ilçe kadın kolları başkanları söz alarak çalışmaları hakkında partilileri bilgilendirdi. Daha sonra ise belediye başkanı Mehmet Ellibeş, konuşma yaptı. AKP’nin büyük bir aile olduğunu ifade eden Ellibeş, “Aile kavramını bize iyi günde kötü günde paylaşmayı hatırlatıyor. Biz bunları her an yaşadıkça bu ekibi kim mağlup edebilir ki. Yeter ki biz bu birlikteliğimizi sergileyelim ve bütünlüğümüzü yansıtalım. Yapmış olduğumuz hizmetlerle muhalefete hareket alanı bırakmadık. Muhalefet yönetimi yıkmak için boşuna hayal kuruyor, sonuca gitmeleri mümkün değil” diye konuştu.
 
YOLUMUZ AÇIK OLSUN
Teşkilat olarak 30 Mart sınavına hazır olduklarını ifade eden başkan Ellibeş, “30 Mart akşamına kadar çalışmamızı sürdüreceğiz. Sonuç belli AKP’nin bayrağı Gölcük’ün en yüksek yerlerinde dalgalanacak. Biz kimsenin oyuna ipotek koymuyoruz, biz anket sonuçlarına bakarak konuluyoruz. Biz diğer seçimlere göre daha yüksek oy alabilmek için çalışıyoruz. Allah yolumuzu açık etsin. Birliğimizi bozmadan çalışmamıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Ellibeş’in ardından son olarak il başkanı Mahmut Civelek konuştu.
 
GERİ ADIM ATTIRAMADI
Danışmaya katılan herkesi tek tek selamlayan Civelek, 2014 yılının birlik ve sevgi getirmesini dileyerek, “Adaylarımız inşallah yarın ya da önümüzdeki gün belli olacak. Kimin olduğunun ne önemi var. Bizler hizmete ve seçime hazırız. Bizim yerel seçimlerden daha fazla önem vermemiz gereken başka şeylerimiz var. Partimiz kurulalı 12 yılı geçti. Bugüne kadar üzerimize çok çeşitli yollarla geldiler. Ama bunların hiç biri bize geri adım attıramadı. 17 Aralık sabahı bir kalktık operasyonla uyandık. Bakanın çocukları Başbakan’a mesaj vermek içindi. Bizi en hassas noktamızdan vurmaya çalışıyorlar” dedi.
 
İŞTAHLARI KABARIR
Civelek, konuşmasını söyle tamamladı: “Bunların amacı ilk öce İHH sonra AKP’yi yok etmektir. Bunları yapacak olan içimizdeki İsrailliler. Bunların hepsi bizim milli irademize yönelik olan saldırılardır. Bizden intikam almak isteyenlerin amacını bizi eski halimi döndürmektir. Bugün bize düşen saflarımızı daha sıkı tutmaktır Eğer biz birbirimize düşersek onların iştahları kabarır. Allah bunların şerlerinden bizi korusun. Fotoğrafın büyüğüne baktığımızda oyunları görünce tam zamanlı siyaset yapmak için çalışıyorum. Herkes Başbakan Erdoğan’ı seviyor ama bir silkelenmemiz lazım. Bu işin şakası olmaz.”