Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Binası’nın önü bayram yerine döndü. Hodri Meydan Gurubu İzmit İlçe Binası’nın önüne gelerek ‘Büyük Başkan’ ‘Körfez’i ancak sen kurtarırsın’ sloganları attı.

CHP İzmit İlçe Binası’nın önünde toplanan Hodri Meydan Gurubu ve CHP’liler Yürüyüş yoluna kadar taştı. İlçe binası önünde bayram havası estiren CHP’liler Belsa’ya yürüyeceğiz, CHP’nin bayrağını Belsa’ya dikeceğiz  dedi. Yürüyüş yoluna kadar taşan CHP’liler sloganlar atarken, polis arabaları her hangi bir olay yaşanmaması için bölgede devriye geziyor.

YÜZDE 50 OY ORANIYLA İZMİT BİZİM

Akşam oy kullanma saatinin dolmasının ardından seçim sonuçlarını İlçe Binası’nda takip eden CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen yaptığı açıklamada şuanlık bir sorunun olmadığını söyledi. 825 sandıktan sadece 238 sandığın açıldığını dile getiren Sirmen, “ Bu sandıklarda geçerli oy sayısı 58221. Bu oyların 30364’ünü CHP, 23086’sını AKP, 2966’sını MHP ve 1202’sini SP aldı” diyerek sayısal değerleri verdi. Şuan sorun olmadığını gayet iyi gittiğini söyleyen Sirmen, “ bu fark devam eder. Yüzde 50’nin üzerinde oy oranıyla’ İzmit Bizim’ “ dedi.

BUNLAR ÇOK ÇİRKİN OYUNLAR TEZGAHLAR

AKP’nin sandıklarda her türlü numarayı yaptıklarını söyleyen Sirmen, “ Televizyondaki yayınlarla, uyduruk haberlerle insanların moralini bozmaya çalışıyorlar. Moraller bozulup sandıklar terk edilsin diye gayret ediliyor. Bunlar çok çirkin oyunlar, tezgahlar. Bu nedenle kimsenin morali bozulmasın ve sandıklar sonuna kadar terk edilmesin “ diye konuştu.