Kocaeli Sivaslılar Derneği, İzmit Tanyıldız Düğün Salonu’nda üyeleri ve hemşehrileri ile bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programına Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı Nevzat Kaleli, Sivaslılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Zekiye Yıldız, Gebze Sivaslılar Derneği Ulusal Başkanı Erol Ateş, Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Sivaslı katıldı.

 

“TEŞEKKÜR EDERİM”

Gerçekleşen kahvaltı programında açılış konuşmasını yapan Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı Nevzat Kaleli, “Biz Sivaslılar olarak vatanımıza, milletimize hayırlı insanlar olmayı kendimize görev bildik. Bugün burada yeni ve eski üyelerimiz bir araya gelerek tanışsın istedik. Buraya gelerek bizleri mutlu eden herkese teşekkür ederim” dedi.

“SİVAS TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL YERİDİR”

Sivas’ın Türkiye’nin en güzel yerlerinden biri olduğunu belirten Kaleli, “Bildiğin gibi Bunun yanı sıra ülkemize mâl olmuş binlerce kişiyi de içinden çıkaran bir il. Bizler Kocaeli Sivaslılar Derneği olarak her zaman Sivas’ın değerini, kültürünü korumak ve yaşatmak için mücadele ediyoruz. Eminim yaptığımız çalışmaların karşılığını da görüyoruz. Sizlere tekrar teşekkür eder bundan sonra yapacağımız tüm çalışmalara da aynı hassasiyetle katılacağınıza eminim” şeklinde konuştu.

“SİVAS DEĞERİNE SAHİP ÇIKAR”

Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı Nevzat Kaleli’nin ardından konuşma yapan Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, “Bugün burada sizlerin yanında olduğum için çok mutluyum. Sivas güzel Türkiye’mizin en güzel kentlerinden biri olmasının yanı sıra Anadolu kültürünü de her zaman yaşatan ve değerlerine sahip çıkan bir yer. Ben bu güzel programı düzenlediği için başta Dernek Başkanımız Nevzat Bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadesini kullandı.