Saadet Partisi Gölcük Organizasyon ve Planlama Başkanı Hüseyin Özbay basın toplantısı düzenledi.

Özbay'ın açıklaması şöyle," “Kıymetli basın mensupları yıllar önce esnafımızı apar topar iş yerlerinden çıkarıp fahiş fiyatlı dükkanlara mahkum eden bu zihniyet bir yıkım ekibi gibi çalışıyor. Tek amaçları rantiyeci düzenin çarkların yağ sürmek. Yıkıldığın dan bu yana ya başıboş köpeklerin ya da tırcıların park alanı olarak kullanılan Eski Sanayii alanı için hiçbir proje geliştiremediler. Hiçbir sorumluluk almayan yöneticiler yaptıkları parklarla övünüyorlar. Gölcük bundan daha fazlasını hak eden bir ilçe Ulaşlısı'ndan Yazlığına birçok alanda hizmet bekleyen bir ilçe.” İfadesini kullandı

“GÖZLEMENTEPE’YE SEYİR KULESİ YAPILIYOR DU”
Her seçimden önce vaatleri uçurtma gibi havada uçuran bu zihniyet seçimden sonra bulutların arasına gizleniyor. Gözlementepe’ye seyir kulesi yapacaklardı ne oldu birileri yolun taş mı koydu, tamam seyir kulesini yapamadın oradaki pisliği de mi temizliyemiyorsun. Gölcük’te ne kadar pis iş varsa Gözlementepe başını çekiyor yetkililere sesleniyorum bir an önce bu meseleye çözüm bulunmalı.

 

“DEVLET HASTANESİ AK PARTİ LOKALİ OLMASIN”
“Uzun yıllardan beri gölcüğün hayalini kurduğu ve en büyük ihtiyaçlarımızdan biri olan yeni bir hastane ne yazık ki şirketlerin deneme tahtası haline geldi. İnanıyorum ki seçimde bu hastaneyi ellerinde ki olmayan insan gücünü kullanmak için harcayacaklar, Seçimde görev alan bayrak asan teşkilatın peşinde koşan kim varsa onları hastanede istihdam edecekler. Başvurular İş bulma kurumuna değil Ak Parti İlçe Başkanlıklarına yapılacak gibi duruyor dedi.” dedi.

“LİDER KÜRSÜ BAŞINDA DEĞİL, İŞ BAŞINDA BELLİ OLUR”
“Seçimden önce kuranda nas var diyen iktidar mensupları ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN Seçimden sonra faizi arttırıyor. Gabar da petrol bulduk, doğalgazımızı çıkartıyoruz dediler seçimden hemen sonra yakıta zam üstüne zam yaptılar. Dış Politika’da kısa bir süre de olsun onurlu bir duruş sergileyen iktidara bu yük fazla gelmiş olmalı ki İsveç'le olan tutumunu bir anda değiştirdi Sözde dini hassasiyeti olanlar İsveç'e karşı artık bizden hayır hatlık beklemsin diyenler Nato’da İsveç için onay verenler değiller mi? Bu soruyu da kıymetli vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyorum. Seçimden önce Mescid-i Aksaya’ya postalları ile giren siyonist İsrail askerleri’ne ses çıkarmaya geldiğinde kınamanın ötesine geçmeyen bu iktidar sahipleri insanımızı her zaman olduğu gibi yine aldatmış seçimden sonra İsrail ile olan işbirliğini hızlıca masaya yatırma kararı almamış mıdır, bu kadar yörüngesizlik olabilir mi? Lider dediğiniz kürsü başında değil, iş başında belli olur.” dedi.