‘Değer Katan Hizmet’ sloganıyla kapılarını Ağustos ayında hizmete açan ve ‘Değişen dünyada gelişen hastanecilik’ anlayışıyla hareket eden VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, şehrin önemli isimlerinden birini daha ağırladı. Bu kapsamda en son CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan hastaneyi ziyaret ederek VM Medical Park Kocaeli Hastanesi yöneticileriyle bir araya geldi.


KISA BİR HASTANE TURU ATTI

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı, Hastane Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Kamil Toker, Hastane Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Temel, Başhekim Dr. Özgür İpçi, MLP Care Pazarlama Direktörü Kıvanç Korkmaz ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Züleyha Abdülbakioğlu ile bir araya gelen Tahsin Tarhan, kısa bir hastane turu yaparak hasta ve hasta yakınlarıyla da bir araya geldi.


“VERGİMİZİ KOCAELİ’DE ÖDÜYORUZ”

Kocaeli'ye sağlık hizmeti sunmanın MLP Care adına büyük bir gurur olduğunu söyleyen Dr. Necip Kozalı, “Hastanemiz sanayinin kalbi Kocaeli'de olduğu için buradaki iş kazalarının sıklığını planlayarak Mikrocerrahi alanında uzman doktorlarımızla çalışıyoruz. Tüm branşlarımızda SGK anlaşmamızın olması yine bu şehrin halkına hizmet etme noktasında bizim için önemli. Medikal Onkoloji'den Kardiyoloji'ye kadar her bölümümüzde SGK anlaşması mevcut. Ayrıca vergimizi Kocaeli'de ödüyoruz. Şehrin kalkınmasında katkımızın olması bizim için gerçek bir gurur kaynağı” dedi.

 

“ÜNİVERSİTE HASTANESİNE DÖNÜŞECEK”

Prof. Dr. Kamil Toker ise “Hastanemiz şehrimizin sağlık alanında büyük bir ihtiyacını, yani yoğun bakımlar konusundaki eksiğini tamamladı. Özellikle Yeni doğan yoğun bakım ünitemizin olması ve alanında uzman doktorlar tarafından yeni doğan takiplerinin yapılıyor olması bu hasta grubu için büyük önem taşıyor” ifadesine yer verdi. Toker, VM Medical Park'ın uzun vadede bir üniversite hastanesine dönüşeceğinin bilgisini de verdi.

 

“BU YATIRIMLAR İLİMİZİ İYİ NOKTALARA TAŞIYACAK”

Son olarak söz alan Tahsin Tarhan, “VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, ilimize yakışır bir hastane olmuş. Bu tür yatırımlar Kocaeli'yi daha iyi noktalara taşıyacaktır” dedi. Tarhan, hastane yöneticileriyle birlikte VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nin tıbbi bölümlerini gezerek gelişmiş teknolojik cihazlarını da yakından inceledi. Sağlığa yapılan yatırımın halkımıza yapılmış bir hizmet olduğunu söyleyen Tarhan, hastane turunun ardından VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nden ayrıldı.