Siyaset denilince akla rekabet gelir. Geçtiğimiz günlerde siyasilere örnek olacak bir harekete imza atan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, hastanede tedaviye alınan Millet İttifakı'nın paydaşlarından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na sosyal medya hesabında ''Siyaset başka, hastalık başka'' diyerek geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştu. 

Özdemir'in bu hareketi takdir ile karşılanırken, 22. Dönem CHP Kocaeli Milletvekili ve eski Tavşancıl Belediye Başkanı Salih Gün, koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi altına alınmış ve durumunun kötüleşmesi üzerine entübe edilen Salih Gün, geçtiğimiz gün yaşamını yitirdi.

TAŞDEMİR İLE ÖCAL, ROL MODEL OLDU

Salih Gün'ün vefatı sonrası birçok isim taziye mesajları yayınlarken siyasi rakiplerinden  MHP'den de iki isim taziye mesajı yayınladı. MHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Ferit Taşdemir ve Uğur Öcal sosyal medya hesaplarında 22. Dönem CHP Kocaeli Milletvekili ve eski Tavşancıl Belediye Başkanı Salih Gün için taziye mesajı yayınladılar.

Ferit Taşdemir ''22. dönem Kocaeli Milletvekili, eski Tavşancıl Beldesi kurucu Başkanı ve Tavşancılspor eski başkanı Salih Gün beyfendinin vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim'' dedi

Uğur Öcal '' Kocaeli'nin değerli bir ismi olan Tavşancıl Belediyesi Kurucu Başkanı ve 22. Dönem CHP Kocaeli Milletvekili Salih Gün, vefat etmiştir. Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun Tüm Sevenlerinin Başı Sağolsun '' ifadelerinde bulundu.