Filistin'de Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim'de Gazze ablukasını kırarak İsrail yerleşimlerine yönelik başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası çatışmalar ve Gazze’ye yönelik İsrail bombardımanı devam ettiği sürede İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ise dünyanın birçok bölgesinde düzenlenen eylemlerle protestosu sonrası Eski Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Filistin'in Gazze bölgesini ziyaret için çalışmaların başlatıldığını ifade etti.

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu, AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık başkanlığında toplandı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Derya Yanık: "İnsan hakları ihlallerini yerinde incelemek üzere Filistin'in Gazze bölgesini ziyaret çalışmalarını başlattık."

DERYA YANIK KİMDİR?

Derya Yanık (d. 30 Mayıs 1972, Kadirli) Türk avukat ve siyasetçi. Eski Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanıdır.

İstanbul Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede, saat kaçta başlayacak?

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi düzenleneceği duyuruldu. Yapılan duyuru sonrasında vatandaşlar İstanbul Büyük Filistin Mitingi ne zaman sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede saat kaçta düzenlenecek?

Ayrıntılar için tıklayınız.