www.41havadis.com isimli haber sitesinde; 03.02.2020 tarihinde ana sayfada yayınlanan ''3 Çinli Gebze'de Tedaviye Alondı! Corona Virüsü Gebze'ye Geldimi? başlıklı haberde Medical Park Gebze Hastanesi hakkında gerçek ile bağdaşmayan, kamuoyu nezdinde yanlış izlenimler yaratabilecek, herhangi bir şekilde kanıtlanmamış isnatlarda bulunulmuştur. 

Hastanemize corona virüsü şüphesi ile yada corona virüsü ile ilişkilendirilebilecek bir rahatsızlık sebebiyle başvuran bir kişi yoktur. Hastanemizde hiç kimseye corona virüs teşhisi konulmamıştır. Söz konusu haber yazısı yalnızda yazarın yorumlarını içermektedir. Nitekim yazar hastanemize başvurarak konu ile ilgili bilgi almaya çalışmamıştır. Söz konusu haber gerçek değildir. Halkımızın herhangi bir endişeye kapılmasına gerek yoktur. Haber yazısı halkımızı gereksiz kuşku ve endişeye sevk etmiş ve gerçeklik ile bağdaşmayacak şekilde halkı yanıltaraj ve huzur ve sukunetini bozmuştur. 

Asılsız haber ve iddiaların, haber verme amacı aşılarak halkımız ile paylaşılması ve Medical Park Gebze Hastanesi'nin zan altında bırakılması basın özgürlüğü ilkelerine aykırıdır. Medicalpark Hastaneleri daima hasta yararı ilkesini gözeterek yıllardır ülkemizde sağlık sektöründe hizmet veren lider bir markadır. Yasalara uygun olarak, resmi makamlardan herhangi bir bilgi ve belge talep edilmesi durumunda paylaşmaktan imtina etmeyeceğimizi belirterek, hakkımızda yayınlanan asılsız habere karşı gerçekleri kamuoyuna saygıyla bildiririz. 

MEDİCAL PARK GEBZE HASTANESİ