Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ), aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 25 ilde 141 arsayı açık artırmayla satacak. TOKİ’nin duyurusuna göre, Kocaeli’de ticaret alanı, depolama alanları ve Konut dışı kentsel çalışma alanları niteliğindeki arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat, 60 ay vade ile sahip olabilecek. TOKİ tarafından Kocaeli’de satılacak olan arsalar için, açık artırma oturumları, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında 24-25 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "www.emlakyonetim.com.tr" teklif verilebilecek.

GEBZE PELİTLİ’DE 12 ARSA SATIŞA ÇIKACAK

Kocaeli, Gebze Pelitli’de içerisinde depolama alanı ve ticaret alanı bulunan 12 adet arsa satışa sunulacak. Arsaların satışı Yüzde 25 peşin ve 60 ay vade ile gerçekleşecek. Arsa fiyatları 812 bin TL ile 7 milyon 864 bin TL arasında bulunuyor.

GÖLCÜK’TE KONUT DIŞI KENTSEL ÇALIŞMA ALANLARI SATIŞA ÇIKIYOR

Gebze dışında listede bulunan diğer ilçe ise Gölcük İhsaniye olarak yer aldı. İhsaniye’de bulunan bu 3 arsanın niteliği ise “Konut dışı kentsel çalışma alanı” olarak listede belirtildi. Bu arsalar da yüzde 25 peşin ve 60 ay vade ile satışa sunulacak. Arsa bedelleri ise 8 milyon ila 15 milyon arasında farklılık gösteriyor. Satışa ilişkin detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.