Dilovası Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Toltar, çok sayıda Bakan, Belediye Başkanı, Başkan Adayları ve bürokratın bulunduğu Körfez Köprüsü ayağı keson batırma töreninde Başkana Erdoğan’la Dilovası’nı konuştu.
 
TOLTAR BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞTÜ
 
Başbakan Erdoğan ve Bakanlarla birebir görüşme imkânı bulan Dilovası Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Toltar ilçe hakkında ve projeleri hakkında kısa bilgiler verdi.
 
Dilovası Belediye Başkan Adayı Toltar, Körfez Köprüsü keson batırma töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Dilovası’nın sorunlarını aktarma fırsatı buldu. Görüşmenin sıcak ve samimi bir atmosferde geçmesi gözlerden kaçmadı.
 
TÜM DİLOVASI’NI MİTİNGE BEKLİYORUM
 
Toltar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı uğurladıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi “Başbakanımızı ilçemizde yapılan törenler sırasında kendileriyle yaptığımız görüşmede ilçemiz ve seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktardım. Görüşmem yaşadığım kent Dilovası için hayırlı geçti. Adana Mitingine uğurladığımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 23 Mart’ta yapacağı Kocaeli mitinge tüm Dilovası halkının katılmasından memnun olacağını belirterek herkesi mitinge davet etti.”dedi
Törene Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Vali Ercan Topaca, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları ve başkan adayları katıldı…