Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı Osman Gazi Körfez Geçiş Köprüsünün açılışına  ve daha sonra yapılacak toplu iftar programına tüm ilçe halkını davet etti.

Osman Gazi Körfez Geçiş Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı törenle 30 Haziran'da gerçekleştirilecek açılış öncesi hazırlıklar tamamlandı. 39 ayda tamamlanan Osman Gazi Körfez Geçiş Köprüsü dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada yer alıyor.

 Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar tüm ilçe halkını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın açılışını yapacağı Osman Gazi Köprüsüne ve daha sonra verilecek Toplu İftar Programına davet etti.  Başkan Toltar yaptığı açıklamada şöyle dedi “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Bey'in teşrifleriyle, 30 Haziran Perşembe Günü hükümetimizin bölgemize ve ilçemize kazandırmış olduğu asrın projelerinden, Osman Gazi Köprüsü'nün açılışına ve daha sonra Belde Liman’da düzenlenecek iftar soframıza tüm halkımızı davet ediyorum.  Ülkemize, bölgemize, ilçemize ve insanımıza şimdiden hayırlı, uğurlu olsun’’ dedi.