Trabzon’dan Cengiz Topel Havaalanı’na sefer yapan Anadolu Jet’e ait uçakta korku dolu anlar yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Anadolu Jet’e ait yolcu uçağı Kocaeli seferi için dün sabah saat 07:30'da 120 yolcusuyla birlikte Trabzon'dan havalandı. Kalkıştan 1 saat sonra uçaktaki kabin basıncı aniden düştü. Bu sırada uçakta bulunan 120 yolcu büyük panik yaşadı.
BAYILANLAR OLDU
Kabin görevlileri büyük korku yaşayan yolcuları yatıştırmaya çalıştı. Acil durum prosedürünün devreye girdiği uçakta fenalık geçirenler ve bayılanlar oldu. Uçakta bulunan  Kocaelili yolcular da o anlarda korkulu saatler yaşadı.  Bu sırada uçağın pilotu acil iniş için Samsun Çarşamba Havalimanı'na yöneldi. Acil durum ve sağlık ekipleri uçağın inişi sırasında hazır bekletildi. Piste güçlükle inen uçaktaki yolculara sağlık görevlileri anında müdahale etti. Bazı yolcular da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kocaeli havalimanı, kocaeli uçağı, kocaeli uçak seferleri, kocaeli uçak bileti, kocaeli uçak biletleri satışı, online kocaeli uçak bileti, kocaeli bilet, bilet al kocaeli, kocaeli gündem, kocaeli hava üssü,