Yapılan araştırmalarda bazı muhafazakar ülkelerde satışı yasak olan Ricardo Veron şu sıralar Türkiye’de de satışa başladı. Bunu fırsat bilen Kurnaz Türk Erkekleri önce bu parfümü sipariş veriyorlar. Sonra gece kulüplerine akın ederen bu turistleri baştan çıkartmaya çalışıyor ve bunu başarıyorlar. Sonra da geceyi videoya kaydediyorlar. Turistler tedirgin… kokusunun anlayamadıkları şekilde kendilerini etkilediğini karşı koyamadıklarını söylüyorlar.
 
Kokusu kadınların kontrolü kaybetmesine ve karşı cinse kendisini teslim etmesini sağlıyor. Uzmanlar kadınları bu konuda uyarıyor “hiç hoşlanmadığınız birisine farkında olmadan aşık olabilir ve kendinizi kaptırabilirsiniz” diyor.
 
Ricardo Veron Afrodizyak Parfüm’ün uluslararası piyasada satışı yasaklanması gündemde.
 
 
 
Etkisi Çığ Gibi Yayılıyor! Türkiye’de satışı yapılan ve şu an’a kadar tahmini olarak 1.300.000 Türk Erkeklere satışı yapıldığı tahmin edilen Ricardo Veron Afrodizyak Parfüm’ün nereden satın alınacağını da bulduk. Orjinal sitesi olan www.ricardoveron.com adresinden temin ediliyor.
 
Karşı Konulmaz Etki
 
Ricardo Veron kullanan erkekler kokusu sayesinde kadınların cinsel isteklerini arttırarak kadınları azdırıyor ve karşı konulamaz bir etki sağlıyor. Erkekler kadınların bu zaaflarından yararlanarak cinsel birliktelik kuruyor. Kadınlar zaaflarının kullanılmasından rahatsız olsalar bile bu durumdan şikayetçi değiller.
 
Erkek için hazırlanan tüm koruma kalkanlarının bir anda ortadan kalmasını sağlayarak, erkeğe olan güven artışını ve çekiciliği tetikliyor. Kadınları baştan çıkartan Ricardo Veron, ilişkilerde şevheti arttırarak zevk ve tutku dolu saatler yaşanmasını sağlıyor.
 
Formülün Fransa’da 7 üst düzey yetenekli kimyager tarafından geliştirildiği söyleniyor fakat gizlilik ve can güvenliğini koruma altına almak isteyen tesis bu uzmanların ne isimlerini ne de bilgilerini paylaşıyor.