Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde başından geçenleri anlatan bir hasta yakını sosyal medya hesabında paylaştığı video ile isyan etti..

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan videoda, iddialara göre VM Medical Park Kocaeli Hastanesinden annesi için ameliyat randevusu aldı. İsminin Burcu Vural Özkan olduğu öğrenilen kadın, hastasının ameliyatı için ödeyecekleri para karşılığında fatura istedi. Hastane ise fatura vermeyeceklerini ve ameliyattan vazgeçtiklerini söyledi.

Olayın ardından iddia sahibi Burcu Vural Özkan, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi önünde ağlayarak sosyal medya üzerinden yardım çağrısında bulundu. Hastane önünde çektiği videoda yaşadıklarını anatan kadının videosu on binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

''FATURA VERMEYİ KABUL ETMEDİKLERİ İÇİN AMELİYATI İPTAL ETTİ''

''Sayın Fahrettin Koca size sesleniyorum. Şuan Medical Park Kocaeli Hastanesi'ndeyim. Yarın ameliyat olması gereken annem, kanser ameliyatı olacak. Kanser cerrahisi ve bu hastane bizden istenilen para karşılığında fatura vermeyi kabul etmediği için ameliyatı iptal etti. Şuan param yanımda. Bu tarz hastalıklarla alakalı tamamını devletin karşıladığını çok iyi biliyorum. Malesef bu arkamda gördüğünüz hastane Medical Park Kocaeli Hastanesi bu ameliyat karşılığında para istedi bunu vermeyi kapul ettim. Param şuan çantamda. Bir Türk vatandaşı olarak sadece ve sadece fatura istediğimi beyan ettim. Fatura veremiyeceklerini ve bu sebeb ile ameliyattan vazgeçtiklerini, buna hakları olduklarını ve iptal ettiklerini söylediler.

RESMEN KOVULDUK

Lütfen elinizden geldikçe bu videoyu paylaşın. Gerekli yerlere ulaşmasını sağlayın ki herkes hakkını bilsin. Hakkınızı kimsenin yemesine müsade etmeyelim. Türk vatandaşı olarak Cumhurbaşkanımızın bizlere tanıdığı bir hak var. Oda kanser hastalarının kanser cerrahilerinin ve tedavilerinin ücretsiz yapılması gerektiğidir. Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde şuan resmen kovulduk. Kovulmamızın sebebide ödeyeceğimiz para karşılığında fatura istememiz'' dedi.

işte o video;