MHP’nin 9 yıllık il başkanı Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ardından yerine Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak görev yapan Yunus Emre Kurt'un 42 kişilik il yönetiminde yer alan Uğur Öcal, yazılı basın açıklamasında bulundu.

Kocaeli MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öcal ''Yıllardır gönül bağım olan MHP Kocaeli İl Yönetimine girmiş bulunmaktayım. Bizlerin bu göreve atanmamıza olur veren Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Millet Vekilimiz Sayın Saffet Sancaklı ve teveccüh buyurarak yönetimine bizide uygun gören İl Başkanımız Avukat Sayın Yunus Emre Kurt Beye şükranlarımı sunuyorum. Bu görevde bulunduğum sürece hedefim örnek bir siyasetçi profili çizerek mensubu olduğum partime insan kazandırmak olacak. Zaten siyasetin ana temeli mensubu olduğunuz partiye insan kazandırmak ve insanlar ile gönül bağı oluşturmaktır. Allah nasip ederse belirlemiş olduğum bu hedefler doğrultusunda partime ve insanlarımıza hayırlı hizmetler yapacağımı siz saygıdeğer basınımız aracılığı ile iletiyorum. Saygılar sunuyorum'' dedi.

Uğur Öcal Kimdir?

Erzincan'lı olan Uğur Öcal'an emekli devlet memuru. Türk Kamu-sen Türk Emeklisen Gebze Bölge Başkanı olan Öcal'an; Gebze Darıca Çayırova Dilovası Erzincanlılar Derneği eski başkanı ve halen başkan yardımcılığını yürütmekte.