KABİR ZİYARET ETTİ 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, dün Kocaeli Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. İlk olarak Gebze Ülkü Ocağı'nda incelemelerde bulunan Kılavuz, Gebze Ülkü Ocağı Başkanı Ozan Özocak’tan eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından Kılavuz, ocak mensupları ile sohbet ederek eğitimin önemine değindi. Kılavuz, gençlere eğitimlerini başarıyla tamamlayarak nitelikli bir şekilde yetişmeleri gereğini vurguladı. Daha sonra Kılavuz, Kocaeli şehidi Yılmaz Taşkın ve annesi Selvi Taşkın'ın kabirlerini ziyaret etti. 

ÖZCAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
37 yıldır unutulmanın sonrasında ilk defa geçtiğimiz ay Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Özcan tarafından ziyaret edilen Yılmaz Taşkın'ın kabrini, Genel Başkan Olcay Kılavuz da ziyaret ederek dua etti. Ülkücü şehitlerin emanetlerinin takipçisi olmanın Ülkü Ocakları'nın görevi olduğunu belirten Kılavuz, gerekli her türlü tedbirin alınması için İl Başkanımız İbrahim Özcan’a olan güvenini dile getirerek, gösterdikleri ilgiye teşekkür etti. 
OCAĞI İNCELEDİ 
Akabinde Kılavuz, Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanlığına da ziyarette bulundu. Mülkün satın alındığın beri çalışmaların yakından takip eden Kılavuz, binayı gezerek son durumunu inceledi ve bilgi aldı. Kocaeli Ülkü Ocakları'nın devam eden çalışmaları hakkında bilgi alan Kılavuz, gelecek dönem projeleri için değerlendirmelerde bulundu. Son programında Şehit Mehmet Akif Bekiroğlu Seminer salonunda Ülkü Ocakları mensuplarına hitap eden Kılavuz, şöyle konuştu: "Ülkü Ocakları mensubu olan her arkadaşımız bu mabetten kazanacağı nitelikleri ile gelecekte bulunacağı her yerde Türk Milleti için hizmet edecek, ter dökecek ve inşallah en büyük gayemiz olan Cenab-ı Hakk'ın rızasına nail olacaktır."