MHP Kocaeli teşkilatları aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Yahya Kaptan’da bulunan bir cafede gerçekleştirilen toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra il başkanlık divanı, 12 ilçe başkanı, ilçe başkanlık divanları ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Azerbaycan’da 21 sivil vatandaşın katledilmesinin ardından konser programını iptal etmeyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklendi. Ünlü, “Azerbaycan bizim kardeşimiz. O gün 21 tane şehit gelmişse o gün konser yapamazsın, eğer Türksen yapamazsın”dedi.

 

BU KENTİN BİZE İHTİYACI VAR

Azerbaycan’da 21 sivil vatandaşımız hayatını kaybetti. Büyükşehir Belediye Başkanımız da konser programını iptal etti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise konser programını iptal etmedi ve Manga Konseri gerçekleşti. Bizim hassasiyetlerimizle oynayanlar var. Bir şeyleri inadına yapanlar var. Azerbaycan bizim kardeşimiz. O gün 21 tane şehit gelmişse o gün konser yapamazsın, eğer Türksen yapamazsın. Onun için bu zihniyetin altında yönetilmemek adına 2023’te İzmit Belediyesini almak için bu kentin bize ihtiyacı var. Değerlerimizle oynattırmamak adına başarmak zorundayız. Başarmanın yolu da bu saha çalışmalarıdır.

 

KUMPASLARI BOZMASINI BİLİRİZ

Bu çalışmalarla bir sonraki yerel seçimde Kocaeli’yi 13-0 Cumhur İttifakı lehine yapıp liderimize aynı hassasiyeti ileteceğiz. MHP’de görev yapmak kolay değil. MHP’ye birileri saldıracak. Biz davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Hareketin lideri Devlet Bahçeli Kocaeli’yi de, Kocaeli’nde yapılanları da bilir. Biz burada Devlet Bahçeli’yi temsil ediyorsak bizi sorgulamak kimsenin haddi değil. Mahkemeye de gideriz, emniyete de gideriz. Geçmişte de gittik, cezamızı yattık ama kurulan kumpasları bozmasını da biliriz” dedi.