AK Parti’de belediye meclis üyesi aday adaylığı başvuruları 9 Kasım’da başladı. AK Parti Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Nevzat Akagündüz'ün kardeşi Vedat Akagündüz adaylık dosyasını İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'a teslim etti.

Başvuru sonrası açıklamada bulunan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ''31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde, Dilovası Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunu yapan Vedat Akagündüz'e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum'' ifadelerinde bulundu.

 AKAGÜNDÜZ ''OKUMUŞ EĞİTİMLİ GENÇLERİNİZ VARDIR''

Meclis üyesi Nevzat Akagündüz ise kardeşinin başvurusunu ''Dilovası'na sen ve senin gibi eğitimli efendi saygılı gençlere yol vermek gerekir'' ifadelerinde bulunduğu açıklamasında ''Dilovası'na sen ve senin gibi eğitimli efendi saygılı gençlere yol vermek gerekir. Bütün kanaat önderi ve büyüklerime de burdan rica ediyorum. Meclis üyeliği ve siyasi taleplerinizde kendiniz için değil, ailede illaki okumuş eğitimli gençleriniz vardır. Onlara fırsat verin Dilovamız daha güzel ve yaşanabilir olacaktır. Saygılarımla bu arada Meclis üyeliği başvurusu yapan kardeşim Vedat Akagündüz ve tüm arkadaşlara başarılar diliyorum'' dedi