İstanbul- İzmit yolu ile İsmail Kolaylı Caddesinin kesiştiği noktada virajı alamayarak kaldırım üstündeki direği devirerek bir bayanın yaralanmasına sebep olan iki genç kazanın ardına kayıplara karıştı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında İstanbul-İzmit Yolu İsmail Kolaylı Caddesinin birleştiği noktada meydana geldi. 34 HNR 91 plakalı araç Ordu Evi önünden İstanbul istikametine giderken bir anda İsmail Kolaylı Caddesine dönmek istedi. Süratli oldukları ve uyuşturucu kullandıkları iddia edilen araç sürücüsü virajı alamayarak kaldırımda bulunan yön tabelasına çarptı.

KAFASINA GELDİ

Çağla Taş ve Burcu Taşkıran kaldırımda tabelanın yanında bulunuyordu. Devrilen direk Çağla Taş’ın kafasına vurdu. Arkadaşına şans eseri direk isabet etmedi. Kazanın ardına araçtan inen iki şahıs hemen yukarı doğru kaçarak kayıplara karıştı. Çevredekilerin yardımlarıyla direğin altından çıkarılan Çağla Taş olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası kaçan şahıslar polis tarafından her yerde aranırken araç içerisinde yapılan incelemelerde esrar artıkları ve uyuşturucu içiminde kullanılan şişe tespit edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.