Wellborn Luxury Hotel, Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği için anlamlı organizasyon düzenleyerek engelli çocukları mutlu etti

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyet ve destek ile her zaman ilk sırada yer alan Wellborn Luxury Hotel, son olarak Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği‘ndeki çocuklar ve aileleri için özel bir program organize etti.

ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

Toplamda 70 kişinin katılım sağladığı etkinlikte  aileler ve çocukları  özel  DJ performansı ile dans edip hep birlikte şarkılar söyleyerek  keyifli  vakit geçirdiler. Gün boyu  süren organizasyonda misafirlerine birbirinden lezzetli ikramlarda bulunan Wellborn Luxury Hotel, bu güne ve çocuklara özel hazırladığı 3 katlı pasta ile de çocuklara güzel bir sürpriz yapmış oldu. 

PLAKETLER VERDİLDİ

Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği Başkanı Nurel Ergüneş ve Sosyal işlerden sorumlu ikinci başkan Nedret Gülsat tarafından, desteklerinden dolayı Wellborn Luxury Hotel Genel Müdürü Sinan Tepeçalı’ya plaket armağan edildi. Wellborn Luxury Hotel ev sahipliğinde keyifli bir gün geçiren aileler ve çocukları birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulurken bu güzel anları fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirdiler.