Yılmaz, gündüz esnaflara, gece evlerde hem projelerini anlatıyor hem de destek istiyor.

Gebze’nin en büyük halk pazarı olan Cuma pazarına adeta çıkarma yapan Yılmaz, pazarda ayak basmadık ve elini sıkmadığı pazarcı bırakmadı. Uzun yıllar Gebze belediyesinde görev yaptığı için çoğu pazarcı tarafından tanınan Yılmaz’a ilginin yoğun olması gözlerden kaçmadı.
CHP ilçe Başkanı Sedat Tatar, Belediye Meclis üyesi  Cemal Dursun ve ilçe yöneticileriyle adata Pazar çıkarması yaparken, her tezgahın başında önce sorun dinledi sonrada yapacakları hizmetleri anlattı. Yılmaz’a pazarcılar kapalı semt pazarları isteklerini dile getirirken, Yılmaz’da biraz sabredin dedi ve Gebze projelerini anlatma imkanı buldu.

GEBZE MAĞDUR VE BOYNU BÜKÜK

Yılmaz, “Gebze büyüdükçe sorunları da büyüdü. Ülkenin ekonomik giderlerinin yükünün önemli bir kısmını Gebze çekiyor. Hizmet olarak geriye dönüş aynı oranda olmuyor. Bu bakımdan ilçemize yazık edilmektedir. Büyükşehir belediyesinin bazı battı çıktı ve yol kenarı düzenlemelerini saymazsak Gebze’yi mağdur ettiğini düşünüyoruz. Aldıklarıyla verdikleri orantılı değil. Bu bakımdan güçlü bir yerel iktidara ihtiyaç var.”dedi.

BURADA KAZANIP BAŞKA YERDE HARCIYORLAR

Gebze2nin her zaman üvey evlat muamelesi gördüğünü, çok sayıda OSB olduğunu ve bunun yükünü bölge halkının çektiğini ancak sanayiden yeterince yararlanılamadığını, çekim merkezi yapılamadığı için binlerce insanın burada çalışmasına rağmen burada oturmayı tercih etmediğini anlatan Yılmaz, “Gebze’nin nüfus bakımından büyümesine rağmen kentsel gelişmesi aynı şekilde ilerlememektedir. Trafik sorunu, mahallelerimizi kasıp kavuran imar sorunları, işsizlik, çevre sorunları dizboyu. Kapsamlı projelere ihtiyaç var.  Bunları da hazırladık. 20 yıldır ancak bu kadar gelişebildi. Bir beş yıl daha kayıp etmeyelim” diye uyardı.
Yılmaz, esnaflarında kan ağladığına dikkat çeken Yılmaz, kendilerinin atacakları her adımda esnafların görüşlerini alacaklarını ve ortak akılla hareket edeceklerini söyledi.